Autor |
Zpráva |
sin

|
Zaslal: st Pro 17, 2008 6:36 pm Předmět: New Ocean v médiích |
|
|
Na?li jste nějaký článek, či rozhovor o New Ocean na internetu? Hodte sem odkaz! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
sin

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
sin

|
Zaslal: po Pro 29, 2008 9:41 pm Předmět: |
|
|
abych nezapoměl - promo fotka New Ocean
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
RastikMT

Založen: 29.12.2008 Příspěvky: 75 Bydliště: Martin ( Slovensko ) E-mail: RastikMT@azet.sk
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Založen: 29.12.2008 Příspěvky: 126 Bydliště: České Budějovice
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mjallby

Založen: 31.12.2008 Příspěvky: 76 Bydliště: Plzeň, Horažďovice, Hällevik
|
Zaslal: so Led 24, 2009 11:56 am Předmět: Článek Právo 24.1. 2009 |
|
|
Tě?ím se a ani mě nesu?ují rozpaky nad výsledným efektem! Mám radost, ?e NO se ve snaze pokusí zůstat věrný pilotním zvukům a aran?ím. Oceán nikdy nebyl pouze o zpěvu, ikdy? vět?ina Nanynek ten pocit měla. Na Petrově hlasu byla tehdy nádherná syrovost a zároveň čistota - sladěné dohromady. Dnes se svým ?koleným hlasem by to u? asi nedokázal, o rozsahu ani nemluvím. Uvidíme...  _________________ Jag hälsar dig, tysta och glädjerika Mjällby...
Naposledy upravil Mjallby dne po Kvě 24, 2010 9:31 pm, celkově upraveno 13 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vilém I.

Založen: 29.12.2008 Příspěvky: 51 Bydliště: Mys na okraji ?ivota
|
Zaslal: so Led 24, 2009 2:08 pm Předmět: |
|
|
Pěkný článek, ale jinak to je husté.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Noname

Založen: 29.12.2008 Příspěvky: 407 Bydliště: Prague, Czech Republic
|
Zaslal: so Led 24, 2009 3:49 pm Předmět: |
|
|
Díky za článek, u? mám doma originál. Mě připadá v pohodě.
Hlavně aby u? něco společně udělali, pustili to do světa a? si na to mů?eme udělat svůj názor a tak tedy u? aby byl ten duben! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
RastikMT

Založen: 29.12.2008 Příspěvky: 75 Bydliště: Martin ( Slovensko ) E-mail: RastikMT@azet.sk
|
Zaslal: so Led 24, 2009 6:51 pm Předmět: |
|
|
PM proste nemoze rozdychat to ze chlapy sa dali dokopy a sformovali NO. Drzim im palce. Dufam ze to technicky daju dokopy a kazdy zvuk bude jednak ako kedysi ale zaroven bude uz na inej urovni. Kazdy modul stoji kopec penazi. Ja osobne pouzivam profi moduly Behringer a to sa proste neda ratat len v 10 tkach tisic korun... Kazdy modul ma nejake funkcie, linky, modulacie a kazdy iny ma zas nieco ine... Ako celok to ale potom "pocut". Drzim palce chlapci! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
redbaron

Založen: 1.1.2009 Příspěvky: 51 Bydliště: Banská Bystrica / Praha
|
Zaslal: so Led 24, 2009 8:52 pm Předmět: |
|
|
vežmi zaujímavá je poznámka "kdy? v?ichni víme, ?e to, co tvrdí, není pravda" - čo poviete? pokiaž zdiežajú traja členovia rovnaký názor...
v ka?dom prípade sa velice te?ím na staré skladby vo vynovenom prevedení |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Míša

|
Zaslal: so Led 24, 2009 10:01 pm Předmět: Mí?a |
|
|
Taky děkuju za hezký článek
Zrovna jsem si říkala, ?e od listopadu je ticho po pě?ině ....
U? se moc tě?ím, co kluci budou hrát, určitě to bude super.
Kdy? si přečtete staré články, tak skoro heslo Oceánu bylo, ?e písničky dělají společně - to byla známá věc a známá věc je i to, ?e to Petr začal od jistého času popírat. On se pasoval do role frontmana a mozku celé kapely - já osobně jsem to tak nebrala (a myslím, ?e nás bylo víc, kromě ji? vý?e zmiňovaných Nanynek), Oceán byl celek a hotovo!
A asi lep?í, ?e to dopadlo takhle - já kdy? vidim Petra v tom jeho "tvídovym" saku, tak se mi chce brečet . _________________ "Hudba je lékem na trápení duše." |
|
Návrat nahoru |
|
 |
tArGeT

Založen: 29.12.2008 Příspěvky: 406 Bydliště: Stara Lubovna, Slovensko
|
Zaslal: ne Led 25, 2009 9:54 pm Předmět: |
|
|
...ja som tiez rad ze konecne prestalo ticho po plesine a objavil sa zasa nejaky clanok, prave na tieto informacie ohladne zvuku som cakal, myslim ze nie su posledne a viac detailov pojde "von" ked uz budu natocene nejake tie "demace"  _________________ electrowired / Collection |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mjallby

Založen: 31.12.2008 Příspěvky: 76 Bydliště: Plzeň, Horažďovice, Hällevik
|
Zaslal: ne Úno 15, 2009 9:40 pm Předmět: NO |
|
|
Tak ?up ?up, a? u? to sem hrnou...  _________________ Jag hälsar dig, tysta och glädjerika Mjällby...
Naposledy upravil Mjallby dne po Kvě 24, 2010 9:33 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
adarhaz

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
|