Autor |
Zpráva |
stern

|
Zaslal: pá Led 28, 2011 10:50 pm Předmět: 1989-10-10 Trnava |
|
|
Kvalita uzasna a tak si myslim ze 9/10
uploaduje se ..... 
Naposledy upravil stern dne so Led 29, 2011 6:37 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
plotka

Založen: 29.12.2008 Příspěvky: 482 Bydliště: praha/tábor/praha
|
Zaslal: so Led 29, 2011 8:12 am Předmět: |
|
|
paráda..super!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mishut

|
Zaslal: so Led 29, 2011 11:25 am Předmět: |
|
|
Skvělý záznam. Děkuji. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Zaslal: so Led 29, 2011 11:47 am Předmět: |
|
|
nádhera, moc děkuji |
|
Návrat nahoru |
|
 |
krah

|
Zaslal: so Led 29, 2011 6:02 pm Předmět: |
|
|
..tak soubor s tímto koncertem, byl bohu?el smazán...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
stern

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Johnny B

|
Zaslal: so Led 29, 2011 8:58 pm Předmět: |
|
|
Ahoj v?em, tenhle koncert jsem "spáchal" já"
Fanou?ek ze Slovenska mi poslal audio kazetu, kterou jsem převedl do počítače, zrestauroval jak to jen ?lo (?um, lupance), zmasteroval (stereo báze, frekvenčí úpravy, dynamika) a řádně naindexoval začátky a konce (CUE sheet). Troufám si tvrdit, ?e vzhledem k původnímu záznamu do?lo ke znatelnýmu vylep?ení a koncert je opravdu poslouchatelnej
Zároveň jsem vystavil i verzi pro vypálení Audio CD tj. WAV image + CUE sheet
http://www.uloz.to/7620090/ocean-live-in-trnava-10-10-1989-audio-cd-zip
Nicméně dá se jít i cestou dekódování MP3 + pou?ití přilo?enýho CUE souboru (kvalitativní rozdíl bude minimální
Jinak vidím tady na foru spoustu zajímavých audio materiálů (mám na mysli předev?ím starý demonahrávky), kterým ov?em k dokonalosti bohu?el něco chybí (jsou za?uměný, obsahujou lupance a dal?í neduhy, který by ?lo vcelku snadno odstranit). Předpokládám, ?e pocházejí z kazet jiných fanou?ků, a tak se nabízím, ?e si s nima rád pohraju tak, abychom si v?ichni mohli u?ívat je?tě mnohem lep?í poslech těchhle perel - techniku, software i znalosti na to mám (o čem? snad vypovídá i tenhle koncert z Trnavy).
V případě pochyb věřim, ?e Sinus (Michal Ferenc) se za mě zaručí  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
stern

|
Zaslal: so Led 29, 2011 9:13 pm Předmět: |
|
|
Ahoj Johnny B.
Klidne vsechny audia dej dohromady, budeme jen radi A dekujieme za vylepseni zvuku u Trnavy Je to fakt dobrej koncert. Mas toho vice? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Johnny B

|
Zaslal: so Led 29, 2011 9:20 pm Předmět: |
|
|
Díky
Nic dal?ího nemám - právě proto jsem psal, ?e budu rád klidně pokračovat; ideální by ale bylo kdyby se mi do rukou dostaly ty (pokud mo?no) co nejpůvodněj?í záznamy - s čim kvalitněj?ím (a hlavně nijak upraveným) materiálem budu pracovat, tim lep?ích výsledků bude mo?ný dosáhnout... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
stern

|
Zaslal: so Led 29, 2011 9:47 pm Předmět: |
|
|
Johnny B napsal: | Díky
Nic dal?ího nemám - právě proto jsem psal, ?e budu rád klidně pokračovat; ideální by ale bylo kdyby se mi do rukou dostaly ty (pokud mo?no) co nejpůvodněj?í záznamy - s čim kvalitněj?ím (a hlavně nijak upraveným) materiálem budu pracovat, tim lep?ích výsledků bude mo?ný dosáhnout... |
Hm, tak to se musime obratit na meho kamarada Míru A nebo Plotka to bude mit taky v originalech.... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Zaslal: pá Bře 02, 2012 7:02 am Předmět: |
|
|
Oceňuji snahu a námahu při restaurování nahrávek, ale rýpnu si : tomu říkáte kvalita 9/10 ? Sorry, asi mám jiný sluch, já dávám tak 6/10  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
stern

|
Zaslal: pá Bře 02, 2012 8:56 am Předmět: |
|
|
janruzicka.dmf napsal: | Oceňuji snahu a námahu při restaurování nahrávek, ale rýpnu si : tomu říkáte kvalita 9/10 ? Sorry, asi mám jiný sluch, já dávám tak 6/10  |
no, my to bereme jako nahravka z té doby a ne z dnesnich moznosti co jsou  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
tArGeT

Založen: 29.12.2008 Příspěvky: 406 Bydliště: Stara Lubovna, Slovensko
|
Zaslal: pá Bře 02, 2012 6:43 pm Předmět: |
|
|
stern napsal: | janruzicka.dmf napsal: | Oceňuji snahu a námahu při restaurování nahrávek, ale rýpnu si : tomu říkáte kvalita 9/10 ? Sorry, asi mám jiný sluch, já dávám tak 6/10  |
Stern ma pravdu, u nas "starych-skalnych" je to hodnotenie brane s ohladom na vtedajsie moznosti zaznamu/nahravania  _________________ electrowired / Collection |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Zaslal: po Bře 26, 2012 6:52 pm Předmět: |
|
|
tArGeT napsal: | stern napsal: | janruzicka.dmf napsal: | Oceňuji snahu a námahu při restaurování nahrávek, ale rýpnu si : tomu říkáte kvalita 9/10 ? Sorry, asi mám jiný sluch, já dávám tak 6/10  |
Stern ma pravdu, u nas "starych-skalnych" je to hodnotenie brane s ohladom na vtedajsie moznosti zaznamu/nahravania  | ok...já jsem taky ''skalní'' a jejich koncerty jsem naživo taky zažil...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|