Autor |
Zpráva |
stern

|
Zaslal: ne Lis 06, 2011 6:57 pm Předmět: |
|
|
ZenstatioN napsal: | Nádherná akce,skvělá atmosféra,kapela hrála uvolněně a navíc Stern výborný triko  |
jojo, reklama je vzdycky dobrá  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
stern

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Zaslal: ne Lis 06, 2011 8:27 pm Předmět: oceán |
|
|
a jakej byl playlist? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
tArGeT

Založen: 29.12.2008 Příspěvky: 406 Bydliště: Stara Lubovna, Slovensko
|
Zaslal: po Lis 07, 2011 6:46 am Předmět: |
|
|
a predavalo sa uz CD Ocean - 2 3/4 ? ak ano mozete napisat zoznam skladieb ktore sa tam nachadzaju? _________________ electrowired / Collection |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mira ?těpka

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
sin

|
Zaslal: po Lis 07, 2011 5:45 pm Předmět: |
|
|
Tady opisuju playlist z papíru co tam měla kapela, ale myslím ?e to tro?ku zpřeházeli - hlavně ten konec - ale ta moje pamě?.... Úplně na konci byl jeden song, který nakonec nehráli, ale snad ho raději nebudu prozrazovat - třeba to bude překvapení na dal?ích koncertech...?
Jinak, koncert s luxusní atmosférou - lidi byli krásně uvolnění (?ádní studení čumáci jako bylo třeba jarní Brno či Ostrava), co? mo?ná bylo i tím začátkem ve 22:00 (stihli se rozpařit a naladit při reprodukované muzice). A hlavně kapela si to u?ívala, co? ostatně ilustruje jedno video za v?echny -
OCEÁN - ČAS : http://www.youtube.com/watch?v=6IrpReNBPTI
V?dyt Stačí
Noc je Jako
Létám
Doteky v Zemi
Odlesk Tvůj
Sen o Měděných Jablkách
Osud
A-Ha
V Mlze
Dávná Zem
Jeden Den
Braň se Touhám
Vidiny
Narcis
V Náladě
Čas
Poslední Soud
Z Nás jsme Ty Někdo
Padají Koně
V?dyt Stačí |
|
Návrat nahoru |
|
 |
letokruh

|
Zaslal: po Lis 07, 2011 7:25 pm Předmět: |
|
|
?koda, ?e nehráli i Nic blí?, nic dál, kdy? je to jeden z bonusů... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Zaslal: út Lis 08, 2011 7:10 am Předmět: |
|
|
Přesně tak ?koda ?e nehráli Nic blí? nic dál , jsme velmi zvědavej na novou verzi . Sly?eli jste jí u? někdo ? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Zaslal: út Lis 08, 2011 7:40 am Předmět: |
|
|
miroslavviktora napsal: | Přesně tak ?koda ?e nehráli Nic blí? nic dál , jsme velmi zvědavej na novou verzi . Sly?eli jste jí u? někdo ? | Jasan, fanclub funguje se svým shopem na 137 procent, jak hrabě ?ternberk.Cd mám od pondělí doma. K této verzi songu jsem se vyjádřil v novém topicu k této desce  _________________ Synthpop 4Ever |
|
Návrat nahoru |
|
 |
plotka

Založen: 29.12.2008 Příspěvky: 482 Bydliště: praha/tábor/praha
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Zaslal: so Lis 12, 2011 12:17 pm Předmět: |
|
|
Tak teprve dnes jsem se k tomu v klidu dostala, napsat pár řádek ohledně té party.
Na party jsem se u? dopředu tě?ila a navíc konečně se mi podařilo přemluvit kamarádku, aby se mnou jela na Oceán party a hlavně, aby sly?ela Oceán live a změnila svůj názor na Jitku Charvátovou, na můj dotaz zda se jí koncert líbil odpověděla, ?e po prvních dvou skladbách chtěla odejít domů, ale najednou se asi pravděpodobně do té hudby a zpěvu Jitky více zaposlouchala a změnila svůj názor na Jitku a uznala, ?e má opravdu krásný hlas a není tak afektovaná jak si původně myslela.
Jinak koncert se povedl, publikum bylo skvělé a následná party se taky zdařila, no odcházeli jsme asi před 4. ranní  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|