Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
PHONETIX-Robert Stranger
Založen: 12.10.2006 Příspěvky: 641
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Gahanka..Barbax..Duranium Surrender
Založen: 13.10.2006 Příspěvky: 68 Bydliště: Nýrsko (prdel světa)
|
Zaslal: pá říjen 13, 2006 2:58 pm Předmět: |
|
|
moje oblíbené jídlo (studená kuchyně):
Co potřebujem: bílý jogurt, borůvkový, meruňkový, jahodový a malinový kompot, asi 50 l?iček medu
v?e smícháme Mňam.... _________________ bla bla bla... nikdo mě nezná, nikdo mě neviděl, nikdo si mě nepamatuje....já tu nejsem XD |
|
Návrat nahoru |
|
|
MAIKIMODE Surrender
Založen: 16.10.2006 Příspěvky: 41
|
Zaslal: ne říjen 22, 2006 9:17 am Předmět: |
|
|
Topenicka , ocesnakovit , osolit , trosku kecupu , prazenica , cibulka - a aby ich bolo aspon 46 ................... mnam !!! |
|
Návrat nahoru |
|
|
hankaver Walking In My Shoes
Založen: 12.10.2006 Příspěvky: 1739 Bydliště: Ústí nad Labem
|
Zaslal: čt listopad 09, 2006 12:39 am Předmět: |
|
|
> Koupíme pětikilového krocana (pro ?est osob) a láhev whisky. K
> tomu sůl, pepř, olivový olej a prou?ky ?peku. Krocana poklademe
> ?pekem, zavá?eme, osolíme, opepříme a potřeme olivovým olejem.
> Předehřejeme troubu na 200°C. Nalejeme si sklenku whisky a
> připijeme na úspěch díla. Poté ulo?íme krocana na pekáč a vlo?íme
> do trouby. Nalejeme si dva bleskové panáky whisky a připijeme
> opět na úspěch díla. Po dvaceti minutách nastavíme termostat na
> 250 °C, a? trouba pořádně bručí. Dame si dal?í tři whisky. Po půl
> hodině ptáka otočíme a nadále bedlive hlídáme. Občas se chopíme
> fla?ky ffiskie a nalejem si do řepy. Po dal?í bůlhodince se
> uopatrně vydáme k lince a krocanou prodočíme. Přidom dáuáme
> bacha, abyzme se neupálili uo ty pojebaný dvéře vod trouby. Si
> dal?ích pěét nebo zedm fixki vevnitř sklenice si a pak a tak.
> Kurvacana pečem dal?í dři hodinkýý (ale je to vcelku fuk) a
> ka?dých deset minud dem čúlat. Je-li to aáspoň dro?ku mo?ný,
> dolezem ke sforákua úytáhnem troubu z grozana. Dofřejem si je?dě
> jedoóo loka a znoúua se pokuzíme tu mrchu dostad uen. Zúédnem tóo
> prokladýo ffóógla z éé zeměéa prrrrrrrrdnemho na boddnos.
> Dáúuúáme uéélkýho majzla na uk! louznutí na zama?t?ěnýým
> liinoúlluélu. Néllsze-li tomu zabránid, szskuszszsimesze zsznoúúa
> póószszsdááuitna nohýýýáááaúú uonojetostejnějedno !!!!!! To?ku se
> plospíme Prí?tí den sníme krocana studenýho s majonézou a s aspirínem. |
|
Návrat nahoru |
|
|
jaja111 Devotee
Založen: 12.10.2006 Příspěvky: 1224 Bydliště: Kladno
|
Zaslal: čt listopad 09, 2006 10:35 am Předmět: |
|
|
hankaver"]> Koupíme pětikilového krocana (pro ?est osob) a láhev whisky. K
> tomu sůl, pepř, olivový olej a prou?ky ?peku. Krocana poklademe
> ?pekem, zavá?eme, osolíme, opepříme a potřeme olivovým olejem.
> Předehřejeme troubu na 200°C. Nalejeme si sklenku whisky a
> připijeme na úspěch díla. Poté ulo?íme krocana na pekáč a vlo?íme
> do trouby. Nalejeme si dva bleskové panáky whisky a připijeme
> opět na úspěch díla. Po dvaceti minutách nastavíme termostat na
> 250 °C, a? trouba pořádně bručí. Dame si dal?í tři whisky. Po půl
> hodině ptáka otočíme a nadále bedlive hlídáme. Občas se chopíme
> fla?ky ffiskie a nalejem si do řepy. Po dal?í bůlhodince se
> uopatrně vydáme k lince a krocanou prodočíme. Přidom dáuáme
> bacha, abyzme se neupálili uo ty pojebaný dvéře vod trouby. Si
> dal?ích pěét nebo zedm fixki vevnitř sklenice si a pak a tak.
> Kurvacana pečem dal?í dři hodinkýý (ale je to vcelku fuk) a
> ka?dých deset minud dem čúlat. Je-li to aáspoň dro?ku mo?ný,
> dolezem ke sforákua úytáhnem troubu z grozana. Dofřejem si je?dě
> jedoóo loka a znoúua se pokuzíme tu mrchu dostad uen. Zúédnem tóo
> prokladýo ffóógla z éé zeměéa prrrrrrrrdnemho na boddnos.
> Dáúuúáme uéélkýho majzla na uk! louznutí na zama?t?ěnýým
> liinoúlluélu. Néllsze-li tomu zabránid, szskuszszsimesze zsznoúúa
> póószszsdááuitna nohýýýáááaúú uonojetostejnějedno !!!!!! To?ku se
> plospíme Prí?tí den sníme krocana studenýho s majonézou a s aspirínem.[/quote]Hani a peče? krocana často? |
|
Návrat nahoru |
|
|
hankaver Walking In My Shoes
Založen: 12.10.2006 Příspěvky: 1739 Bydliště: Ústí nad Labem
|
Zaslal: čt listopad 09, 2006 5:49 pm Předmět: |
|
|
Hani a peče? krocana často? [/i][/quote]
..neboj se nic..častěji peču menčej?ího fogla ale Kurvacana peču skoro poka?dý s Vámi v Práglu |
|
Návrat nahoru |
|
|
sin Tlustý arogantní kocour
Založen: 11.10.2006 Příspěvky: 6181 Bydliště: Praha Braník / Česká Lípa
|
Zaslal: čt listopad 09, 2006 6:07 pm Předmět: .. |
|
|
Milé dámy, poradí mi některá recept na legendární UHO ? (Univerzální Hnědá Omáčka). Tuto omáčku dávali ve ?kolní jídelně snad ke v?emu, a v?dycky jí pojmenvávali jinak, podle typu jídla. |
|
Návrat nahoru |
|
|
sykyna Personal Jesus
Založen: 4.11.2006 Příspěvky: 2100
|
Zaslal: čt listopad 09, 2006 7:13 pm Předmět: |
|
|
To ti tak chutnala? Rekla bych,?e nejvet?í podíl tam bude mít voda,mouka a tro?ku chemie pro barvu a chut. |
|
Návrat nahoru |
|
|
MarSa Martyr
Založen: 17.10.2006 Příspěvky: 155 Bydliště: Plzeň
|
Zaslal: pá listopad 10, 2006 8:41 am Předmět: |
|
|
sykyna napsal: | To ti tak chutnala? Rekla bych,?e nejvet?í podíl tam bude mít voda,mouka a tro?ku chemie pro barvu a chut. |
Jo, myslím, ?e právě ta chemie tomu bude dávat tu specifickou chu?! Konzistence se dá dosáhnout zahu?těním ?krobem.... |
|
Návrat nahoru |
|
|
jaja111 Devotee
Založen: 12.10.2006 Příspěvky: 1224 Bydliště: Kladno
|
Zaslal: pá listopad 10, 2006 8:51 am Předmět: |
|
|
hankaver napsal: | Hani a peče? krocana často? [/i] |
..neboj se nic..častěji peču menčej?ího fogla ale Kurvacana peču skoro poka?dý s Vámi v Práglu [/quote] |
|
Návrat nahoru |
|
|
hankaver Walking In My Shoes
Založen: 12.10.2006 Příspěvky: 1739 Bydliště: Ústí nad Labem
|
Zaslal: pá listopad 10, 2006 9:28 pm Předmět: Re: .. |
|
|
sinus napsal: | Milé dámy, poradí mi některá recept na legendární UHO ? (Univerzální Hnědá Omáčka). Tuto omáčku dávali ve ?kolní jídelně snad ke v?emu, a v?dycky jí pojmenvávali jinak, podle typu jídla. |
uchvatné pojmenování ;o))...UHO by měl být podle mě sos,neboli výpek z masa (zahu?těný ..) ale je fakt ..?e "originál maso" (bo jiného Kurvacana) ..pečeme asi vá?ně jen doma a v takovejch vývařovnách a jídelnách si myslím,?e mají maso v prá?ku ... |
|
Návrat nahoru |
|
|
Ivan V. Stranger
Založen: 12.10.2006 Příspěvky: 785 Bydliště: České Budějovice
|
Zaslal: so listopad 11, 2006 12:29 am Předmět: Re: .. |
|
|
hankaver napsal: | sinus napsal: | Milé dámy, poradí mi některá recept na legendární UHO ? (Univerzální Hnědá Omáčka). Tuto omáčku dávali ve ?kolní jídelně snad ke v?emu, a v?dycky jí pojmenvávali jinak, podle typu jídla. |
uchvatné pojmenování ;o))...UHO by měl být podle mě sos,neboli výpek z masa (zahu?těný ..) ale je fakt ..?e "originál maso" (bo jiného Kurvacana) ..pečeme asi vá?ně jen doma a v takovejch vývařovnách a jídelnách si myslím,?e mají maso v prá?ku ... |
Já se s UHO-em setkávám skoro ka?dý v?ední den. Na přesné znění toho receptu bych se mohl zeptat v na?í ?kol. jídelně...ale nevím jak by to dopadlo. U? to vidím, jak se ptám kuchařek: ,,Z čeho děláte UHO?" _________________ Tyto akce se chystám nav?tívit:
21.01.2012 - DM party for the masses (koncert E-Work) - Favál - Brno
25.02.2012 - DM party (koncert Banana Space) - MC Fabrika - Č. Budějovice |
|
Návrat nahoru |
|
|
jaja111 Devotee
Založen: 12.10.2006 Příspěvky: 1224 Bydliště: Kladno
|
Zaslal: so listopad 11, 2006 12:40 am Předmět: Re: .. |
|
|
Ivan V. napsal: | hankaver napsal: | sinus napsal: | Milé dámy, poradí mi některá recept na legendární UHO ? (Univerzální Hnědá Omáčka). Tuto omáčku dávali ve ?kolní jídelně snad ke v?emu, a v?dycky jí pojmenvávali jinak, podle typu jídla. |
uchvatné pojmenování ;o))...UHO by měl být podle mě sos,neboli výpek z masa (zahu?těný ..) ale je fakt ..?e "originál maso" (bo jiného Kurvacana) ..pečeme asi vá?ně jen doma a v takovejch vývařovnách a jídelnách si myslím,?e mají maso v prá?ku ... |
Já se s UHO-em setkávám skoro ka?dý v?ední den. Na přesné znění toho receptu bych se mohl zeptat v na?í ?kol. jídelně...ale nevím jak by to dopadlo. U? to vidím, jak se ptám kuchařek: ,,Z čeho děláte UHO?" | zkus to ale pak rychle utíkej aby se nestrefily :-))) |
|
Návrat nahoru |
|
|
Andrew Martyr
Založen: 14.12.2006 Příspěvky: 224
|
Zaslal: čt prosinec 14, 2006 8:37 pm Předmět: |
|
|
Já jsem "specialista" na těstoviny. Můj recept: nakrájený kuřecí prsa a párek osmahnout na oleji, osolit, opepřit, přidat kari, červenou papriku, chilli; po chvíli přidat půlku plechovky bílých fazolí v tomatový omáčce; zalít smetanou; přidat kečup; přilít trochu vody a povařit; smíchat v hrnci s uvařenýma těstovinama; na talíř přidat strouhaný sýr... |
|
Návrat nahoru |
|
|
Ellamia Surrender
Založen: 28.10.2006 Příspěvky: 36 Bydliště: Praha
|
Zaslal: čt prosinec 21, 2006 1:18 pm Předmět: Re: .. |
|
|
sinus napsal: | Milé dámy, poradí mi některá recept na legendární UHO ? (Univerzální Hnědá Omáčka). Tuto omáčku dávali ve ?kolní jídelně snad ke v?emu, a v?dycky jí pojmenvávali jinak, podle typu jídla. | Doma se tato omacka da ukuchtit z hoveziho masa! Podle ochuceni to pak je pokazdy trochu jiny! Jo a deti to milujou! Je to fakt uho... |
|
Návrat nahoru |
|
|
sykyna Personal Jesus
Založen: 4.11.2006 Příspěvky: 2100
|
Zaslal: čt prosinec 21, 2006 1:23 pm Předmět: |
|
|
musím se přiznat,?e UHO taky vařím a je to přesně tak.Poka?dý se tam přihodí něco jinýho,tak?e poka?dý je to trochu jiný.A taky to u nás v?ichni jí,no,přece jen to bude jiný ne? ze ?kolní jídelny. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Ellamia Surrender
Založen: 28.10.2006 Příspěvky: 36 Bydliště: Praha
|
Zaslal: čt prosinec 21, 2006 1:26 pm Předmět: |
|
|
Jj a brambory knedliky testoviny vsechno tam pasuje! |
|
Návrat nahoru |
|
|
sykyna Personal Jesus
Založen: 4.11.2006 Příspěvky: 2100
|
Zaslal: čt prosinec 21, 2006 1:31 pm Předmět: |
|
|
Ano,navaří se toho na víc dnů a ka?dej den pěkně jinou přílohu,hlavně ?e si rozumíme a ?e nám chutná. a místo vaření mů?em druhej den třeba nebo |
|
Návrat nahoru |
|
|
jaja111 Devotee
Založen: 12.10.2006 Příspěvky: 1224 Bydliště: Kladno
|
Zaslal: pá prosinec 22, 2006 3:07 am Předmět: |
|
|
A kdy? se nám blí?í ty vánočky tak nějaký receptík na punčík, nebo nějaký jiný dobrý alko tlamolep :-)) |
|
Návrat nahoru |
|
|
hankaver Walking In My Shoes
Založen: 12.10.2006 Příspěvky: 1739 Bydliště: Ústí nad Labem
|
Zaslal: pá prosinec 22, 2006 8:33 am Předmět: |
|
|
jaja111 napsal: | A kdy? se nám blí?í ty vánočky tak nějaký receptík na punčík, nebo nějaký jiný dobrý alko tlamolep :-)) |
..tlamolep? ..To Ti mu?u napsat jeden takovej receptík ..zrovna jsem to včera dělala (u nás to pijou v rodině mu?i) ...já osobně to teda nepiju brrr ...
2xsalko
1l mléka
2x puding (dle libosti a chuti,nejlep?í je karamelový)
1 fla?a rumu ...
...salka se vaří v (zavřené) plechovce 2hodiny ...z 1litru mléka se uvaří puding ...pak se to prostě v?echno dohromady smíchá a vyčamtá ... ..je to rychlé a jednoduché... ;o))) |
|
Návrat nahoru |
|
|
|